Hemoroplant – un supliment alimentar eficient, dedicat hemoroizilor

        Problemele legate de hemoroizi, sunt destul de des intalnite in randul persoanelor adulte, femei sau barbati. Acestea se datoreaza dilatarii venelor hemoroidale, situate la nivelul canaluluii anal si al anusului. Hemoroizii, pe langa mancarimi si durerile suparatoare in starea de asezat, pot da sangerari destul de importante, datorita spargerii venelor, ce pot provoca complicatii nedorite. Principalii factori ce conduc la aparitia hemoroizilor, a disfunctiei congenitale a vaselor sangvine din segmentul terminal al rectului, pe langa cel genetic, sunt: statul prelungit pe scaun, o alimentatie nesanatoasa bogata in grasimi sau in alimente de tip fast-food, abuzul de alcool, obezitatea, ridicarea frecventa de greutati mari etc.

hemoroplant

Hemoroizii apar si in randul tinerilor, dar destul de rar. Cum putem preveni aparitia acestora? In primul rand trebuie sa evitam excesele de alcool, mancarea nesanatoasa si statul prelungit pe scaun si sa facem cat mai multa miscare, de preferat in aer liber. De asemenea, trebuie sa ajutam organismul prin utilizarea de suplimente alimentare, fructe si legume ce intaresc peretii vaselor de sange, in special a celor din zona rectala terminala. Nu recomand utilizarea unor medicamente de sinteza, intrucat pot avea si repercursiuni nedorite asupra sanatatii organismului. Prin intermediul Brander am primit de la AYURMED, suplimentul alimentar natural ayurvedic HEMOROPLANT, un tratament hemoroizi.

hemoroplant-ayurmed

HEMOROPLANT este un supliment natural alimentar ayurvedicce contine urmatoarele plante: ghimpe paduret, coada soricelului, haritaki, amaltas (fructe de cassia fistula), turmeric si cicoare. HEMOROPLANT contribuie la mentinerea integritatii peretilor vasculari si a circulatiei sangelui la nivelul sistemului venos rectal. De asemenea complexul de substante din plante sustine procesul de refacere naturala a tesutului si venelor din zona ano-rectala, cu reducerea disconfortului datorat deformarii venelor varicoase rectale interne si externe.

Alte beneficii ale consumului de HEMOROPLANT: reduce disconfortul datorat dilatarii si deformarii venelor varicoase, mentine functionarea normala a sistemului digestiv, detoxifierea colonului si o flora intestinala echilibrata.

46516374_1123105131201204_496353491904626688_o

Eu am incredere in suplimentele alimentare produse de Ayurmed. M-am convins singur, de mai multe ori, pentru o gama larga de produse. Asa ca, am pus HEMOROPLANT la treaba, utilizand o tableta de 3 ori pe zi, la o ora dupa masa. Cura trebuie continuata cel putin pe o perioada de o luna. Nu vreau sa am parte de hemoroizi si nu asa devreme….

Va recomand si voua, intrucat este mai bine sa prevenim aparitia lor!

Hemoroplant AYURMED

Sigla AYURMED (5).jpg

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s