Mierea cu laptisor de matca de la Apidava, pentru sanatatea si imunitatea noastra!

      Despre cum se obtine laptisorul de matca si cat de benefic este pentru sanatatea noastra, v-am spus recent in prezentarea produsului Royale Cocktail de la Apidava. Dar despre cum reuseste Apidava sa-l faca sa fie consumat cu placere, la categoria delicii sanatoase sau dulcegarii pline de savoare, energie, vitalitate si stare de bine, ce iti confera imunitate si sanatate de invidiat, nu v-am zis prea multe. Apidava vine in ajutorul nostru, cu produsul Miere cu laptisor de matca, ce este consumat cu placere de la cei mici pana la persoanele adulte. Are o culoare frumoasa, un gust floral suav si contine cea mai apreciata miere, mierea de salcam.

Laptisorul de matca, este mana cereasca pentru organismul uman. Stim asta de la albinutele tinere din stup, ce-si hranesc tot timpul regina, numai cu laptisor de matca, pentru a avea o viata mult superioara lor.

Laptisorul de matca, pur sau crud, produs de albinute, are un gust acrisor-astringent, ce nu este pe placul tuturor. In combinatie cu mierea de albine, obtinem un produs delicios!

miere_de_salcam_cu_laptisor_de_matca

Laptisorul de matca crud, nu isi pastreaza calitatile si proprietatile sale pentru mult timp, decat daca este pastrat la rece, din momentul recoltarii pana la momentul consumului. Daca este introdus in miere, acesta isi pastreaza proprietatile benefice sanatatii noastre, pentru mult timp. Stiati ca mierea este cel mai bun conservant natural? Foarte multe  conserve pentru iarna, asa cum le pregateste si mama, au in compozitie si putina miere. Mierea impiedica dezvoltarea bacteriilor si ciupercilor de tipul mucegai. De asemenea, confera multa prospetime si savoare produselor conservate. Calitatile mierii de albine, de conservant alimentar natural, au fost cunoscute de om, din cele mai vechi timpuri.

miere2(1).jpg

Chiar daca am mai spus-o si cu alte ocazii pe blog, mentionez ca laptisorul de matca, pe langa proteinele si glucidele benefice sanatatii,  are un continut ridicat de vitamine: A, B, C, D, E, K. De asemenea, continutul in antioxidanti, aminoacizi, minerale, enzime, si substante ce incetinesc procesul de imbatranire, ii confera statutul de supliment natural esential vietii.

Produsul Miere cu laptisor de matca este o combinatie de miere de salcam cu 2% concentratie laptisor de matca. Este  indicat consumul de miere cu laptisor de matca pentru stimularea imunitatii si pentru o doza sanatoasa de energie si vitalitate. Se recomanda a se folosi 3 lingurite/ zi, dupa mesele principale ale zilei, dar nu mai tarziu de ora 18.00. De asemenea, este indicat consumul in perioadele in care metabolismul nostru se modifica si imunitatea noastra scade, datorita schimbarilor climatice sau in perioadele cu solicitare fizica si intelectuala, intensa.

Am primit mierea cu laptisor de matca, prin intermediul Brander, insotit de o mica surpriza: Apioxivita Cocktail, un nou produs marca Apidava, un alt elixir pentru sanatate, datorita extrasului concentrat din: samburi, pielite si rahis de struguri rosii, bogat in polifenoli (acizi fenoli, antociani, flavonoide, taninuri, catechine, resveratrol).

miere_cu_extract_din_struguri.jpg

Prin continutul in antioxidanti, extractul din samburi de struguri poate proteja vasele de sange, cu efecte benefice pentru pacientii cu hipertensiune arteriala. Contribuie la diminuarea colesterolului din sange, iar radicalii liberi continuti in polifenoli, ajuta la reglarea tranzitului intestinal. In combinatie cu mierea, vom fi mereu energici, cu un tonus excelent si feriti de afectiuni cardiace.

Va recomand sa consumati ambele produse Apidava: Miere cu laptisor de matca si Apioxivita Cocktail, in special in aceasta perioada, cand iarna bate la usa. O sa fiti tare recunoscatori albinutelor din cetatea Apidava…!

apioxivita_cocktail.jpg

Miere cu laptisor de matca APIDAVA.jpg

thumbnail.png

 

Advertisements

One thought on “Mierea cu laptisor de matca de la Apidava, pentru sanatatea si imunitatea noastra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s