Prostatosalm de la AYURMED, un remediu perfect!

De cateva saptamani, am primit o invitatie de de la Brander, pentru a testa un remediu natural Ayurvedic – Prostatosalm, dedicat sanatatii prostatei. Stiind de problemele cu prostata, pe care tatal meu le are si ce medicamentatie nesanatoasa i s-a prescris, nu am stat prea mult pe ganduri si am acceptat provocarea. Am primit flaconul de comprimate Prostatosalm si o minunata brosura informativa cu toate produsele naturale Ayurvedice, pe care compania Star International Med, sub marca AYURMED, le-a introdus pe piata. Am ramas profund impresionat de eficienta lor, dupa ce m-am documentat pe diverse medii de socializare online. Produsul primit spre testare, arata cam asa:

prostatosalm-natural-ayurmed.jpg

I-am dat tatalui sa incerce pastilutele de Prostatosalm, respectand dozele recomandate si modul de administrare. Se simte in continuare la fel de bine, dar nu mai acumuleaza atatea toxine din medicamentele ce au in compozitie o sinteza multipla a ingredientelor preluate din plante, animale etc. Acest lucru va conduce la imbunataririi starii de sanatate, la mai multa pofta de activitate si miscare si la prelungirea vietii. Pentru o eficienta a acestui produs, trebuie sa stiti ca se interzice consumul de alcool si de condimente. Nici fumatul nu este indicat.

prostata-prostatosalm-natural.jpg

Afectiunile prostatei, legate de inflamarea acesteia si de alte probleme mai grave, ne fac viata un calvar. Datorita problemelor cu urinarea intermitenta si foarte deasa, uneori dureroasa, ajungem sa fim neincrezatori in noi, timorati, ingandurati, sa nu avem randament in tot ce facem, sa ne retragem din viata normala a familiei si societatii, sa fim confuzi, deprimati si suparati, uneori irascibili.

Ma bucur pentru tatal meu, intrucat are un produs sanatos si eficient pentru mentinerea sanatatii prostatei si in plus, Prostatosalm prin plantele ce intra in compozitia sa, confera si o intarire a sistemului imunitar, o detoxifiere a organismului, cat si a sanatatii intregului aparat urinar. Ma bucur si pentru faptul ca are un stil de viata sportiv si o alimentatie sanatoasa. Ma bucur si pentru faptul ca-i plac ciupercile, la fel ca si mie. De fapt, toti ne-am molipsit de la bunicul, padurar de frunte in sat.

prostatosalm.jpg

Ingredientele de baza din compozitia Prostatosalm, sunt fructele de ienupar si piper cubeba, semintele de dovleac, radacina de bergenia lingulata, scoarta de kachnar si radacina de ushira.

Avand in vedere calitatile deosebite ale comprimatelor Prostatosalm, va recomand cu caldura tuturor acest produs! Ayurmed arta de a trai sanatos! #prostatosalm, #ayurmed, #brander

Eu as mai cumpara ceva de la AYURMED – URINOSALM

collageefreddg

 

Advertisements

2 thoughts on “Prostatosalm de la AYURMED, un remediu perfect!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s