Litomove iti da aripi !

LITOMOVE iti da aripi ! Nici chiar asa, dar dupa o luna si ceva de cura cu LITOMOVE Rosenoids, nu mai am probleme cu articulatiile de la picioare, probleme ce se agravau in timpul mersului prin padure, la munte, prin zone instabile si cu denivelari, saritori, obstacole naturale etc.  Acum, astept  cu nerabdare si fara probleme cu articulatiile, urmatoarele iesiri la munte, dupa fotografii faine sau la ski. Va multumesc BUZZStore si Litomove România pentru faptul ca mi-ati dat spre testare acest supliment natural 100%.

bLITOMOVE, suplimentul alimentar 100% natural, pe baza de componente bioactive din pulbere de macese, bogat in vitamina C, este minunat pentru sanatatea noastra, pentru combaterea degradarii cartilajelor din articulatii !

C.JPGVine iarna !!!  A venit deja, dar pentru mine, inca nu…. I-am spus stop de mai multe ori. Printre ploi si cu multa insistenta, am reusit gratie “ajutorului” dat de Litomove România si BUZZStore, sa trag ultima tura de ciuperci. Articulatiile mele s-au simtit mult mai bine, dupa “ajutorul” mentionat mai sus, cura cu suplimentul alimentar natural LITOMOVE, pe baza de pulbere de macese.

O.JPG
Le-am impartasit din impresiile si cunostintele mele avansate, in materie de LITOMOVE, colegilor de la job. Cu drag, le-am impartit brosuri informative si vouchere de reducere. Au fost foarte interesati de eficacitatea LITOMOVE, in special pentru parintii, socrii si rudele lor.

A.JPG

Cum poti rezista in fata minunatiilor naturii, ce se arata in fiecare anotimp ? Daca ai probleme articulare si nu pregeti a merge, iti recomand Litomove ! Mai multe detalii, poti gasi pe site : http://www.litomove.ro/

k

Pentru mine natura ramane un miracol. Tratarea unor boli cu ajutorul plantelor are in tara noastra o veche traditie. Vindecarea miraculoasa a unor afectiuni grave cu ajutorul plantelor a atras atentia asupra lor tot mai mult.Cu ajutorul substantelor active continute in fiecare fruct, samanta, leguma, ne putem pastra intreaga viata digestia, vederea, auzul, intelectul, miscarea,  rezistenta fizica intr-un echilibru continuu. Acest lucru m-a cucerit si la LITOMOVE, un supliment natural, garantat 100%, eficient.

2

LITOMOVE  este un supliment alimentar natural, fara efecte secundare cunoscute, care ajută la menținerea articulațiilor sănătoase și flexibile. Este un produs pulbere rezultat din prelucrarea invelisului rosu al maceselor de trandafir salbatic Rosa canina

7

LITOMOVE contine complexul activ unic Rosenoids din macese pulbere si vitamina C, care este componentul cheie al produsului, fiind cel mai puternic antiinflamator si antioxidant natural, avand actiune benefica asupra starii de sanatate a articulatiilor. S-a demonstrat științific că Rosenoids® blochează accesul leucocitelor (celulelor albe) la articulația inflamată, prevenind erodarea suplimentară a cartilajului.

dd

Pentru rezultate optime, LITOMOVE trebuie administrat in cure de 3 luni.
Complexul unic Rosenoids  continut de LITOMOVE:
1. Protejeaza ; opreste distrugerea celulelor cartilajelor si stimuleaza dezvoltarea unora noi
2. Regenereaza ; contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor
3. Stimuleaza flexibilitatea ; reduce durerea si imbunatateste flexibilitatea articulatiilor.
5
LITOMOVE iti da aripi ! Nu trebuie sa visezi la ceea ce vrei sa faci, ci vei face cu mare placere.

10 thoughts on “Litomove iti da aripi !

    1. Asa este. M-am “scos” cu LITOMOVE. Trebuie sa avem grije de sanatatea noastra, dar nu trebuie sa uitam de faptul ca trebuie alese mai intai medicamentele si suplimentele alimentare din produse naturale.

      Like

  1. Este stiut faptul,ca o data cu inaintarea in varsta,si aici nu ma refer la o varsta destul de ianintata,ci la faptul ca o data trecuti de varsta de 40-45 de ani,articulatiile capata o mobilitate redusă și apar diverse inflamații,dureri reumatice,etc.Sigur ca ne dorim produse cat mai naturale care sa opresca durerea,sa reduca inflamatia.Litomove este un astfel de produs,suta la suta natural,care combate degradarea cartilajelor din articulații.

    Like

    1. Ai punctat foarte bine, atat problemele articulare aparute dupa o anumita varsta, dar si importanta utilizarii unor “remedii” eficiente si naturale. Trebuie sa avem grije tot timpul de sanatatea noastra. Etse foarte important in viata, sa faci cat mai multa miscare, pentru o sanatate de fier. Multumesc !

      Like

  2. Am auzit despre acest produs si as fi interesata mai mult pentru mama mea care are o poliartrita reumatoida, desi ma indoiesc ca in cazuri asa grave se mai poate face ceva. Oricum, daca voi avea ocazia il voi cumpara, imi va prinde bine si mie

    Like

  3. Pentru asa cazuri nu poate face mare lucru. Trebuie sa ne tratam din timp, pentru a nu ajunge in situatii grave, insa boala poate fi si ereditara. Tie iti va prinde foarte bine o cura cu LITOMOVE !

    Like

Leave a comment